“Commercials zijn vaak miniatuur films”

Bij het monteren van een commercial wordt keer op keer benadrukt wat de invloed is van ieder frame op de film. Het is de kunst om tijdens een filmpje van soms maar 15 seconden op een interessante manier een verhaal te vertellen. Vaak vraagt dit om een creatieve aanpak. Als editor bij een commercial zorg je dat de film ritmisch goed voelt en de boodschap van de film goed over komt. Bij commercials zijn altijd meerdere partijen betrokken, de klant, het reclamebureau en de regisseur. Het is voor mij altijd een doel om iedereen tevreden te maken en toch duidelijk te kiezen voor een bepaald idee. 

 

"Op deze pagina vindt je een selectie van commercials waarvan ik de montage heb gedaan. Op de projectpagina's vindt je meer informatie over de meest bijzonder projecten."

Heineken - Go Places

Een interactieve film die Wefilm in opdracht van The Cloudfactory heeft ontwikkeld voor het rekruteren van nieuwe medewerkers.


Bekijk project...

LOI - Groei Door

Een bijzondere campagne waarbij een maand lang is gefilmd en gemonteerd om de meest inspirerende leermomenten te vangen in film.


Bekijk project...

Ice bar - Nova Zembla Experience

Een echte attractie-film die de bezoekers van de Icebar meeneemt in het verhaal van Willem Barentsz in zijn koude tocht naar Nova Zembla.


Bekijk project...

Home
Sitemap
KvK nummer: 55882528
BTW-ID: NL002182445B83
Contact
© 2023 Nick Rozenberg | Film Editor
+31 6 54 343 703 | post@nickrozenberg.com